Wie is Jan

Wat je ziet is wat je hebt, hier is Jan met de pet.

Mensen beschrijven me vaak als inlevend, confronterend, pragmatisch, doortastend, enthousiast, eerlijk, creatief en transparant. 

Vertrouwen en integriteit schrijf ik met gouden letters. Het zijn voor mij belangrijke waarden in het leven en dus ook in mijn werk als coach, trainer en mediator.

Als kind groeide ik op in en met de natuur en ik voel me thuis langs het water, in de bossen en op de uitgestrekte akkers. Naast mensen spelen dieren een belangrijke rol in mijn leven. Als je me wilt vergelijken met een dier:

Hond: zijn trouw aan zijn baasje spreekt me aan. Daarnaast is het een geweldige reisgenoot. Kolibrie: klein van stuk, maakt veel toeren en steekt met plezier zijn neus in andermans zaken. Kameleon: net als de kameleon pas ik me erg makkelijk aan de situatie waarin ik ben aan zonder dat ik mezelf verloochen.

Bel / mail mij terug

Velden met een * zijn verplicht